Kismamik! Ha hazaérünk a Korházból a picivel, kivel vagy
mikor kell felíratni a tisztálkodáshoz a szereket? Pl.
Popsi krém, alkohol stb.
Figyelt kérdés
HOGYAN MÜKÖDIK?
2009. ápr. 1. 10:57
1/10 anonim válasza:
Én még pocakosan (asszem a 32 héten) elmentem a választott gyerekdokinkhoz, és elmondtam, hogy bár körzetileg nem hozzá tartoznánk, de szeretném, ha mégis hozzá kerülne a gyerek, ebbe (természetesen)bele is egyezett.
Az asszisztens kinyomtatott egy kupac receptet, és mikor megszültem a férjem kiváltotta.
2009. ápr. 1. 10:59
2/10 anonim válasza:
Én terhesség alatt elmentem a kiválasztott gyermekorvoshoz,és tőle kérdeztem meg. Azt mondta, ha már bent leszek a kórházban az apuka hívja fel Őt. Míg a kórházban vagyok, apuka elmegy a dokihoz és Ő felírja az ápolási szereket, meg amit kell, hogy mire hazaérünk, már meg legyenek. Ha már otthon vagyunk, akkor is fel kell hívni a dokiz, és kijön 1-2 nap múlva megvizsgálni a babát.
2009. ápr. 1. 11:02
3/10 anonim válasza:
Szia! Nekem a védőnő ajánlotta a gyerekorvost,így ő intézte a receptet is.
2009. ápr. 1. 11:03
4/10 anonim válasza:
Szia! Mi is amikor megszültem a férjem elment a gyerekorvoshoz és felíratta ami kell. Mire haza jöttünk minden megvolt.
2009. ápr. 1. 11:04
5/10 anonim válasza:
Szioka!!!!ha hazafele jössz a korházbol,szolsz a védőnönek,aki szol a gyerekorvosnak,s az 1-2.nap akármelyik megy hamarabb látogatni az viszi a recepteket,amit a párod kivállt,s már aznap este tudjátok is használni!!!de elöre semmit nemkell beszerezni!!!!!!ez nekem ma mondta a védőnöm:-))
Üdv 37heteske
2009. ápr. 1. 11:08
6/10 anonim válasza:
Szerintem írasd fel a dokival a szülés előtt 3 héttel,akkor a párodnak nem kell a dokihoz elmenni receptért és amíg kórházban vagytok a párodnak csak ki kell váltani.Nagyon előre nem érdemes kiváltani,mert a popsikenőcsben ugyan van tartósítószer,de nem áll el túl sokáig,viszont a hazaérkezésig sem várnék vele,mert nálunk a kórházban például én már az otthoni popsikenőcsöt tudtam használni így és nem a vacak kórházit kellett.
2009. ápr. 1. 11:15
7/10 anonim válasza:
Szülés előtt irattam fel mindent és amikor bementem a kórházba már minden ott volt előkészítve.
2009. ápr. 1. 11:18
8/10 anonim válasza:
11.02-es vok. Mindenhol más a szokás. Szerintem telefonon hívd fel a gyermekorvosod, és kérdezd meg tőle, Ő majd elmondja, náluk mi a szokás.
2009. ápr. 1. 11:39
9/10 anonim válasza:
Szia! Én még pocakosan, 35 hetesen elmentem a gyerekorvoshoz, aki minden szükséges receptet megírt. De mivel a receptre rá kell írni a baba születési dátumát, ezért kiváltani már a férjem váltotta ki, míg mi picurkával benn voltunk a kórházban. Így mire hazaértünk már minden ott volt a pelenkázószekrényen.
De orvosa válogatja, mert hallottam olyat, hogy nem hajlandó addig megírni a receptet, míg nem született meg a baba így az apukának kell rohangálnia a rendelőbe feliratni.
2009. ápr. 1. 16:43
10/10 anonim válasza:
Nálunk a kórházban adtak receptet( alkohol és hintőpor a köldökhöz, A vitamiinos olaj, popsikrém, fürdetőkrém), de mikor kijött a védőnő, ő is hozott recepteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!