24 hetes vagyok. Ma voltam elöször az sztk-ba, és meglepödtem mert nem nézte meg a babát ultrahanggal, viszont meglepödve azt mondta, hogy nagyobbnak tünik, mint ahány hetes. Ez nem baj?
Figyelt kérdés
Megnézte a genetikai ultahangom eredményét,és azt mondta,hogy mivel az rendben,ezért biztos rendben van. Biztos lehet ez?2009. ápr. 1. 10:46
1/2 anonim válasza:
SZTK-s Uh a 12. héten, a 18-20. héten és utána csak a 32.héten van és a végén a 36. hét után. Tehát elvileg ilyenkor nincs UH, az más kérdés, hogy magánrendelésen szoktak csinálni.
Lehet, hogy a hasad méretére gondolt? Bár ez elég fura egy dokitól, ők aztán szokták tudni, hogy a hasméret semmit nem jelent.
Semmi okod az aggodalomra, nyilván érzed a mocorgását és ez épp elég:) Nyugi!
2/2 A kérdező kommentje:
Megnyomkodta a hasamat és arra mondta. Szomorú azért hogy ha nem fizetünk akkor nem nagyon foglalkoznak velünk...
2009. ápr. 1. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!