32 hetes terhes vagyok. Ma kiderült hogy a bal csuklómba csonthártya gyulladás van. Fastum gélt használhatok?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy, használhatom a fastum gélt? Éjszaka szörnyen fáj a kezem, alig tudok aludni. De csak holnap megyek ortopédiára. De a fastum használati utasitásába benne van, hogy terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott.Végülis nem az hogy nem is lehet.Ma már be kentem egyszer és nagyon jó volt, nem fáj annyira.Köszönöm a válaszokat.2008. febr. 28. 15:34
1/3 anonim válasza:
Nekem is sokkizületi gyulladásom van, és pont a derekam szokott fájni. Direkt rákérdeztem a nőgyógyásznál, azt mondta gyulladáscsökkentő kenőcsöt lehet használni, csak gyógyszert nem. Van még sok másik kenőcs, nézz utána, hátha valamelyik nem írja. Én Voltarent használok, de van a Diclofenac és sok más is...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. De a patikába ezt javasolták, mert erre a betegségre ez a legjobb szerintük. Holnap az ortopédián úgyis megkérdem, de szeretnék már végre kicsit aludni, és csak pisilni föl kelni. Köszi a választ
2008. febr. 28. 15:42
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan használhatod a Fastumot, helyileg bőrön át nem szívódik fel olyan sok, hogy bármi baja lehetne a babódnak, szájon át szedhető formában viszont nem javasolják az ízületi és izomgyull-ra való gyógyszereket.
Próbáld befáslizni vagy valamilyen módon tehermentesíteni, rögzíteni a csuklód.
Remélem hamar csökkennek a fájdalmaid, boldog babavárást! :-)
36 hetes gyógytornász kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!