Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fehérje van a vizeletemben,...

Fehérje van a vizeletemben, mitől van? Lehet baja a babának?

Figyelt kérdés

Ma reggel szinte narancssárga volt a vizeletem nagyon megijjedtem, és ég is nagyon a szeméremajkam, meg viszketve fáj... még a ruha hozzáérése is ingerli :( . van folyásom is de az szinte végigkíséri a terhességet és nem másabb mint máskor. Sajna doki csak holnap délután van. Addig csak esetleg körzeti orvos..

Tudtok ajánlani valamit?Nyugtassataok meg. Aggódom..

24 hetes kismama

2008. febr. 28. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kis kamillás vizzel mosogasd meg a szeméremajkakat,de bele is ülhetsz nem forró kamillás vízbe,5-10 percre.Nekem doki ajánlotta.A babának nem lesz semmi baja,lehet kis felfázás, de nem vagyok orvos, igyál sok folyadákot,kamillateát is ihatsz,napi4-5 dl.Többet azért ne.Holnap pedig meglátod nem lesz gond,biztos kapsz rá valami gyszert,amitől a babának szintén nem lesz baja.Én 13 hetesen szedtem a vizeletemre, de volt itt olxan aki 7 hetesen igen komoly antibiotikumot kapott.Minden jót,és boldog babavárást.

Ne idegeskedj,nem lesz baj:-)) ( Tapasztalat)

2008. febr. 28. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia én is a kammilát ajánlom, illetve van a naturlandnak egy teakeveréke nem jut eszembe a neve, azt is iszogathatnád, tiszta gyógynövény az egész, és nem hinném, hogy ártana a babádnak.
2008. febr. 28. 13:24
 3/7 A kérdező kommentje:
a naturlandos az gyulladáscsökkentő? vagy mire kérjem hogy tudják melyikről van szó???
2008. febr. 28. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Miből gondolod,hogy fehérje van benn?

Ezt csak vizsgálat mutatja ki nem?És általában az a toxémia jele.

Szerintem is felfáztál,esetleg gombás fertőzés(nem viszket?),mert ez gyakran előfordul terhesen.

Igyál sokat,akkor sötét a vizelet,ha kevés a folyadékbevitel.És kamillázz,ahogy tanácsolták.Aztán a doki holnap ír valamit rá.

Boldog babavárást.

2008. febr. 28. 14:55
 5/7 A kérdező kommentje:
a védőnőhöz mentem és vittem vizeletet. Tesztcsik mutatta ki a fehérjét.
2008. febr. 28. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Húha,remélem semmi bajotok nem lesz,azért pihenj sokat,és menj holnap a dokihoz.

Boldog babavárást:-))

2008. febr. 28. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy hogy hány keresztes a fehérjevizelés,nekem egy volt, amikor se a doki , se a védőnő nem foglalkozott vele, mert az előfordulhat.De hogy van más gondod is, biztos nem toxaemia, hanem húgyúti gond.Ne aggódj,mmire ezt olvasod, talán már túl vagy a dokin.Nem lesz baj.
2008. febr. 29. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!