Vannak itt egri vagy Eger környéki kismamák? Mennyi idősek vagytok? Kihez jártok orvoshoz?
Szia!
37.hét
Fülöp Viktor a dokim, neked?
Szia!
Én 29hetes. Fülöp Viktor volt nekem is,de kedden voltam nála utoljára,nem voltam vele megelégedve így most mást keresek.
Szia!
Én 36 hetes kismama vagyok. Fricz Sándorhoz járok. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Szia,én is akkor voltam.Megkérdezhetem mi a problémád vele?
Egerbe szerintem nem találsz nála alaposabb nődokit,én ismerek párat...
Örülök,h Te meg vagy elégedve vele,sajnos én nagyon nem.
Minden egyes alkalommal ígérgeti,h majd legközelebb nézzük meg alaposan UH-on.Voltam hétvégén Bp-en 4D-sen és ott láttak valami problémát...amit ő nem vett észre,persze,hogyan vehette volna észre ha meg sem nézi a babát,de 3hetente az 5ezret elteszi. Most is mondta,h menjek vissza 1 hét múlva,csinál 3D,persze,újból 5ezer-10ezerig terjedő összegért. Nekem nem jött be,remélem a következővel szerencsésebb leszek.
Szia,bocs de ha tényleg baj van,azt nem neki,hanem az sztk-ban az uh-s dokinak kellett volna észrevennie,ahol a kötelező szüréseket csinálják. mert sok orvosnak nincs is uh a rendelőjében,az csak egy plussz szolgáltatás.
Egyébként nekem mindig,minden alkalommal alaposan megnézte a babám és mindig kaptam is róla cd-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!