Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az alacsony Afp miatt Pestre...

Az alacsony Afp miatt Pestre megyek genetikára. Ott Uh lesz, vagy a vérvételt is megismétlik?

Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem, hogy megcsinálják a genetikai uh-t. Ha ott bármi gond lenne, akkor szoktak javasolni magzatvíz mintavételt, de ne aggódj az afp sok fals eredményt ad, biztosan minden rendben, ezeknek csak nagyon kis hányadnál van valami probléma!
2008. febr. 28. 11:43
 2/14 anonim válasza:
100%
Ha az I. sz Női Klinikára mész, akkor ott mindenkinek a szúrást mondják. Semmi vérvétel és semmi UH.
2008. febr. 28. 11:57
 3/14 A kérdező kommentje:

Az 1. sz. klinikára megyek? Szval nem adnak esélyt,egyből a szúrást javasolják szerinted?

Remélem nem,mert nagyon nem szeretném, a lakóhelyemen a genetikai Uh-on minden oké volt.

2008. febr. 28. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első nőin is van UH, és ha azon minden oké, és még fiatal is vagy, akkor még ők sem valószínű, hogy a szúrást javasolják. Igaz, hogy 30 felett azért már valószínűleg felajánlják.
2008. febr. 28. 12:53
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi,ez megnyugtató,28 vagyok.

Köszönöm mindenkinek a választ!

2008. febr. 28. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én az első válaszoló vagyok. Nekem volt beutalóm az I.sz.Női Klinikára. Úgy kaptam az időpontot, hogy az afp levételétől számított 2 hétre. Pont az az idő, amikor a genetikai uh-t csinálják. Nekem először az uh volt, utána kellett bemenni a tanácsadásra, ott a doki (mivel picit több volt a magzatvizem) valóban egyből a mintavételt javasolta, de én kiváltottam egy quartett teszttel (vérvétel). Igaz önköltséges (25e Ft.) de ha annak jó az eredménye, nem kell szúrni. Szóval ezt csak azért írtam, hogy nem azonnal szúrtak volna, hanem előbb uh.
2008. febr. 28. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok még azt elfelejtettem, hogy én 33 vagyok!
2008. febr. 28. 13:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Ezt a tesztet a 20. héten is meg lehet csinálni? Mert mire megyek annyi leszek.
2008. febr. 28. 13:13
 9/14 anonim válasza:
100%

Úgynevezett négymarkeres tesztet lehet csináltatni a 15-20 hetes korban.

Néz meg azt a linket: [link]

2008. febr. 28. 13:29
 10/14 anonim válasza:
100%

Egy hete voltam az I. számú Klinikán (Baross utca). Amig én ott voltam (kb 3 óra) addig minden egyes kismama úgy jött ki, hogy nem csináltak UH-t és mindenkinek megajánlottak egy időpontot a magzatvíz-mintavételre.

Ja és készül fel, mert elégé bunkók a nővérek és az orvos is, a páromat pl. be sem engedték az orvosi konzultációra, pedig neki legalább annyi köze lehet a dologhoz, mint Nekem.

2008. febr. 28. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!