Elmehet a baba ha füvezik a leendő anyuka?
Egy csomag gumi olcsóbb, mint a fű :)
Hamá' ilyen lazán veszed a dógokat....
Nem valószínű, hogy a fűtől ment el. De ez a kérdés most komoly,vagy sem, reagálok, nehogy egy másik "okos" olvasó jól megnyugtassa magát vele.
Ezt komolyan gondoltad, hogy védekezés nélkül megdugatod magad, majd jó sokat szívsz, hogy rózsaszín legyen a világ??? Mert akkor nagy szerencse neked is, meg szegény kisbabádnak (aki már nem él)hogy így alakult.
Ha egy fél órára tiszta lesz a tudatod, gondolj bele abba, ha nem vetélsz el,milyen gyereked születhetett volna. Nézd meg a Trainspotting című filmet, és okulj belőle. És ha már ennyire elvette az eszedet a cucc, legalább védekezz, te csinálj magaddal amit akarsz, de ártatlan áldozata ne legyen a nyomorodnak!!!
Szerintem is elég könnyen veszed a dolgokat. De ahogy olvasom jobb így neked. Inkább menjenk el a baba, minthogy fiatalon szülj kényszerből. Egyébként szerintem ha elment a baba az nem a füvezés miatt van. Anélkül is lement volna. Amúgy meg nem értem, hogy a füveseket miért kiáltják ki drogosnak. Nem védeni akarom, de azért néhány szál füves cigit ne vegyünk már egy kalap alá a kokainnal meg mondjuk a heroinnal amik tényleg kemény drogok.
Mindezen felül azt tanácsolom, hogy inkább védekezz. Nem csak a terhesség hanem az egyéb betegségek miatt is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!