Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj van? Kevesebbet erzem...

Baj van? Kevesebbet erzem mocorogni a babamat. Mar harmadik hete hogy eloszor megereztem de mar kb.3 napja nem olyan aktiv mint az elso napokban.

Figyelt kérdés
Lehetseges hogy azert mert tobbet mozgom? Felhagytam a sok fekvessel es tobbet teszek-veszek. Persze csak ovatossan.Masnak is volt igy?amugy holnap toltom a 20.ik hetet
2009. márc. 31. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Pánikra semmi okod, egyébként az enyém is ugyanezt produkálta és én is ugyanígy megijedtem, mint te. Tapasztaltabb kismamák megnyugtattak, hogy a babák is néha aktívabbak, néha akár napokig lustiznak :)

üdv 23hete km

2009. márc. 31. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt, erezni erzem, ejjel ha felebredek vagy ha este le fekszem pihenni, de kevesebbszer,es ez kiborit, neha mar sirnom kell, mert akaratom ellenere tulteng az aggodalom.
2009. márc. 31. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!