Szeretnék a 12. héttől már otthon maradni. Élvezni akarom minden percét a terhességnek. Ugye ez megoldható?
Figyelt kérdés
(2001 óta dolgozom, a tavalyi évben 130 körül voltam bejelentve. )2008. febr. 28. 08:44
11/12 anonim válasza:
Én most tudtam meg a dokitól, hogy sima terhességgel nem írhat ki a nődoki, csak veszélyeztetett terhességgel. nekem nem volt gond, szó nélkül kiírt, de hallottam olyan dokikról, akik nem írnak ki tápra. Ez csak a dokin múlik.
Amúgy nekem megszűnt a munkahelyem, ezért vagyok tápon a 15. héttől
12/12 anonim válasza:
En az eleje ota itthon vagyok. Ez nem azt jelenti hogy nem lepsz ki az ajton, sot sokkal tobb mindent el tudok intezni, jovok-megyek fozok- takaritok. Vannak emberek akik nem tudjak lefoglalni magukat es ok unatkoznak otthon ,sot vannak akik lehangoltak az otthonulestol. Nekem mindenki azt mondogatta hogy "jaj en nem tudnek otthon ulni egesz nap,mert beleorulnek", es eleinte idegesitettek de mar nem veszem fel ezeket a dolgokat. Egy ismerosom 9 honappal a szulese utan tiszta ideg volt es visszament dolgozni(nem anyagi okok miatt),mert o beleorul ha meg otthon marad. Mindenki mas.En mar alig varom hogy minel tobb idot toltsek majd a babammal, hogy lassam hogy no, hogy ugy neveljem ahogy en szeretnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!