Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes kismama vagyoki, és...

22 hetes kismama vagyoki, és naponta 5-6 magne b6-ot szedek, mert keményedik, szúrkál a hasam. Nem sok ez?

Figyelt kérdés
A doki azt mondta, 6ig elmehetek.
2008. febr. 28. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A max. adagja ha jól tudom napi 3x2 (ez van a betegtájékoztatóban is). Hogy szurkál a hasad, az természetes, hiszen nő a méhed! Keményedés ellen még jó sok pihenéssel tehetsz a magnézium mellett!
2008. febr. 28. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Elmehetsz,de annyira felesleges azt a drága valamit szedni....én most 30 hetes vagyok és volt hogy már a 6 sem volt elég.Vettema béres magnéziumot.Abban is van b6 vitamin,1500 ft,100 db van benne és ne kell csak napi 1.Arr figyelj oda hogy a vas előtt vagy után 3-4 ótával vedd be mert a vas hatástalanítja a magnéziumot, és fordítva.( ezt orvos mondta).Remélem segítettem.

További boldog babavárást.

2008. febr. 28. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.Én is a béres magnesium+b6-ot ajánlom, vagy a béres egészségtárnak is van ugyanez.Mindkettőből elég napi 1.Ezek 250 mg-osak, a magne b6 pedig 48mg-os (1 tabletta).Ezért kell többet bevenni.Ezért drágább.

Boldog babavárást! 17 hetes kismami

2008. febr. 28. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is a Béres Magne B6-ot ajánlom, aból nem kell csak 1 egy nap, a mási fajtából viszont beszedhetsz egy marékkal is és nem használ. Én is at ajánlom, hogyha szedsz valamilyen terhes vitamint (Elevit, Gravida ...) akkor az után vedd be 1-2órával. Én azt vettem észre ha később veszem be, akor keményedik be a hasam. Olyankor nincs mit tenni, le kell pihenni!

19 hetes kismami

2008. febr. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!