Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajtos melegszendvicset ehet...

Sajtos melegszendvicset ehet kismama?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert azt hallottam, hogy várandósan nem lehet lágy sajtot enni, én a szendvicsemre trapista sajtot reszelek amit mikróba ráolvasztok, akkor már az lágy sajtnak számít? Lehet buta kérdés, de emiatt nem igazán merem enni, pedig nagyon szeretem,

21 hetes kismama:)

2009. márc. 31. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A trappista sajt kemény sajtnak számít,akkor is ha megolvasztod.Nyugodtan egyed.Jó étvágyat!
2009. márc. 31. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól lágy a sajt, hogy felmelegíted. A lágy sajt azt jelenti, hogy nyersebb, mint a félkemény ill. kemény sajtok.

Szóval trappistát nyugodtan ehetsz melegszendvicsnek! Én is ettem-eszek, nem is keveset.

Minden jót! 32 hetes

2009. márc. 31. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem simán megeheted az óhajtott melegszendvicsed.

Offolok, bocsánat, de nem akarok ezért új kérdést feltenni.

Miért nem ehet kismama lágy sajtot? Melyek ezek a sajtok?

Köszi és bocsi mégegyszer.

2009. márc. 31. 10:11
 4/9 A kérdező kommentje:

De jó akkor mindjárt megyek és csinálok is egyet gyorsan.

A baj velem az, hogy nagyon félős kismama vagyok, első baba, nem igazán tudom mit lehet és mit nem, ez az evéssel is így van. Van aki azt mondja ilyenkor is lehet enni mindent, de van aki sok mindenre azt mondja ezt ézért nem lehet megenni azt meg azért nem, szóval én meg még ha bután hangzik is de inkább rákérdezek.

Köszönöm a válaszokat:)

2009. márc. 31. 10:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak nyugottan kérdezz, de én sem tudom miért nem lehet enni lágy sajtot, talán a Mascapone is ide tartozik, de nem biztos nem akarok hülyeséget mondani:)
2009. márc. 31. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én úgy tudtam penészes sajtot nem lehet enni :)camambert meg ilyenek :)

de a trappista sajt soha nem volt lágy sajt, nyugodtan eheted. :)

2009. márc. 31. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindent ami jólesik csak a fűszeres dolgokat csak csínnyán!
2009. márc. 31. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajtos melegszendvics? Ugye viccelsz? Én azon élek! :)
2009. márc. 31. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ettem mindent, még tiramisut is.
2009. márc. 31. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!