Sajtos melegszendvicset ehet kismama?
Azért kérdezem mert azt hallottam, hogy várandósan nem lehet lágy sajtot enni, én a szendvicsemre trapista sajtot reszelek amit mikróba ráolvasztok, akkor már az lágy sajtnak számít? Lehet buta kérdés, de emiatt nem igazán merem enni, pedig nagyon szeretem,
21 hetes kismama:)
Nem attól lágy a sajt, hogy felmelegíted. A lágy sajt azt jelenti, hogy nyersebb, mint a félkemény ill. kemény sajtok.
Szóval trappistát nyugodtan ehetsz melegszendvicsnek! Én is ettem-eszek, nem is keveset.
Minden jót! 32 hetes
Szerintem simán megeheted az óhajtott melegszendvicsed.
Offolok, bocsánat, de nem akarok ezért új kérdést feltenni.
Miért nem ehet kismama lágy sajtot? Melyek ezek a sajtok?
Köszi és bocsi mégegyszer.
De jó akkor mindjárt megyek és csinálok is egyet gyorsan.
A baj velem az, hogy nagyon félős kismama vagyok, első baba, nem igazán tudom mit lehet és mit nem, ez az evéssel is így van. Van aki azt mondja ilyenkor is lehet enni mindent, de van aki sok mindenre azt mondja ezt ézért nem lehet megenni azt meg azért nem, szóval én meg még ha bután hangzik is de inkább rákérdezek.
Köszönöm a válaszokat:)
én úgy tudtam penészes sajtot nem lehet enni :)camambert meg ilyenek :)
de a trappista sajt soha nem volt lágy sajt, nyugodtan eheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!