Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz? Már leszállóban van a pocim vagy még nem?
2011. júl. 11. 20:09
1/12 anonim válasza:
Sose tippeltem még. :) Szóval bocsi, ha nagyot tévedek.
36. hét, kisfiú.
Nagyon csini vagy, szerintem csak a baba súlya lehet a plusz kiló.
És ránézésre mintha lent lenne a pocid, de szerintem még nincs. :)
2/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez a poci eléggé lenn van:)
38 hét, kisfiú
Üdv.
3/12 anonim válasza:
35 hét, fiú, szerintem csak hasra "nőttél" úgy 5-7 kilót a pocakod pedig szerintem nagyon is lejjebb csúszott már. Ez ne aggasszon,nekem 2szer is lejjebb csúszott 34ik hét körül aztán pár napot még túl is hordtam :)
4/12 anonim válasza:
35-6 hét. Kisfiú! Annyira még nincs lent a pocid. Nincs rajtad semennyi plusz kiló, elég szép alakod van. És szép a pocid :)
5/12 anonim válasza:
39. hét kisfiú:) Szerintem nagyon lent van. kb. +10kg.
6/12 anonim válasza:
Teljesen ugyanilyen a pocim.Én 36 hetes vagyok és fiam lesz.Szóval ugyanezt mondom Neked is. És nincs lent a pocid..:):):) A plusz kilót viszont nem tudom,mert kb. ilyen az én alakom is,és én 16 kg plusznál tartok....
Boldog babavárást!
7/12 anonim válasza:
36. hét kisfiú, + 6 kg, szerintem nincs még lent a pocid.
Sok boldogságot a babához!
38 hetes km
10/12 anonim válasza:
36 hét kisfiú és szerintem is lent van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!