19 hetesek vagyunk, egy hete érzem, hogy mozog a babóm, akkor jó ha sokat mozog, vagy akkor valami nem tettszik neki és azért mozog sokot?
Figyelt kérdés
Ha biciklizem utána eléggé aktív akkor nem szereti ha biciklizem?2009. márc. 31. 08:43
1/1 anonim válasza:
Nekem is 18 hetesen mozdúlt meg először a kis drágám, teljesen változó az aktivitása, de szerintem idővel minden kismama kitapasztalja mi tetszik a pocaklakójának és mi nem. Ha én beszélek a kicsikémhez mindíg válaszol egy rúgással, a férjemnek pedig kedveskedni kell, a kicsi lányának, hogy rúgjon, ha hajat mosok nem szereti mert akkor nagyon elkezd rúgni vágni, szóval szerintem lassan ki lehet ezt tapasztalni, beszélj hozzá minnél többet, mert biztos létezik ez e hihetetlen kötelék ami az anyuka és a pocaklakója között van,
Boldog babavárást,
21 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!