Többen írjátok, hogy keményedik a méhetek. Ez mit jelent pontosan? Hogyan lehet érezni? Ha nekem lenne, érezném?
Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 18:42
1/2 anonim válasza:
Nekem a korai időben általában fürdéskor jelentkezett, nem éreztem, csak ahogy mosakodtam éreztem, hogy kemény a hasam. Kb a 22 hét után kezdtem érezni is, hogy bekeményedik. Azóta sajna ha mozgok, mindjárt bekeményedik. Ez egy kellemetlen érzés, nem is igazán fájdalom, csak kellemetlen. Érzem, hogy kemény a hasam, húzódik, nehéz érzés és nehéz mozogni. ÚGyhogy biztos, hogy érezni fogod te is, ha egyeláltalán lesz, mert van akinek igen ritkán és csak a terhesség végén van. Amúgy normális állapot, a méh növekedését szolgálja, de az orvost tájékoztatni kell róla. Erre szoktak magnéziumot szedni orvosi utasításra!
2/2 anonim válasza:
Amikor keményedik a méhed,olyan mint orgazmusnál,persze akkor az ember nem fogdossa magát, de ahogy leírták, feszül a has,és ha lefekszel hanyatt,érzed,ki lehet tapintani hol van,kemény,és jól körbehatárolható.Sztem tudnád ha keményedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!