Holnapután kellene szülnöm. Pár napja teljesen átlátszó folyásom van. Mit lehet tenni ez ellen és normális dolog?
Figyelt kérdés
nincs kellemetlen szaga meg nem is sűrű. csak szerintem a mennyisége nem átlagos.néha teljesen átázik a bugyim.van hogy 2 órán belül át kell cserélnem.gondoltam hátha a magzatvíz szivárog de az orvosom szerint nem.mi lehet ez és normális dolog?2008. febr. 27. 18:15
1/3 anonim válasza:
Vszínűleg a nyákdugó, és ez valóban normális dolog, és akár véres is lehet a váladék, ami folyik belőled, de akkor ha véres lesz, hívd föl a dokit. Ez azt jelenti, hogy hamarosan baba lesz, bár extrém esetben a nyákdugó távozása 1 héttel a szülés előtt is bekövetkezhet.
Szép szülést! :o)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi,bár tényleg az lenne:D már nagyon várom a babát
2008. febr. 27. 18:30
3/3 anonim válasza:
Sokan panaszkodnak ilyesmire szülés előtti 1-2 hétben. Szerintem nem kell aggódnod, főleg ha a doki is azt mondta, hogy minden rendben!
Ne félj, nyugodj meg, ezt a kis időt már bírd ki, élvezd hogy még egyben vagytok:-)
És kívánok gyors, problémamentes szülést és sok boldogságot.-)
Nekem még van 15 hetem... .-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!