17 hetesen is lehet érezni még azt a megjön érzést? Tegnap óta eléggé fáj a derekam és ugy "húz" a hasam. Ez csak méhnövekedés remélem.
Figyelt kérdés
Volt egy vetélésem már sajnos tavaly,most ugynéz ki minden rendben csak ezektől megijedek. Mondjuk eléggé nagy lett a hasam már lehet hogy ezért érzem néha mintha leakarna szakadni?2009. márc. 30. 18:34
1/2 anonim válasza:
Nekem azt mondták, van olyan terhes nő, aki 9 hónapig mindig megérzi azokat a napokat, amikor meg kéne jönnie a menszijének.
2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt egy vetelesem tavaly,ez szerintem agymunka,en meg most sem hevertem ki teljesen,pedig 21 hetes vagyok es"szaladgal"a pocimban a baba,de megis ahanyszor a wc-re megyek,mindig osszeszorul a gyomrom amikor a bugyimat letolom,azon kivul pedig utalom a vasarnapokat(rohognivalo,nem?)mert vasarnap tortent a baj.Nekem is faj a derekam ,de nyilvan amiert no a hasunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!