Megnéznétek a képet? Feltettem 2 képet a 12. heti uh-ról, ma délelőtt készült. Azt mondta a dokim hogy kiscsajszi. Ugye ti is így látjátok? Szépen látszik a lábaköze.
Az első képen a köldökzsinór alatt nincs zacsi sem pöcök, a másik képen még mutatta a 3 kis vonalat is.
Mit gondoltok?
Ne aggódj, és hidj nyugodtana dokidnak. Nem mondta volna ha nem biztos benne. Nekem mindkét gyermekemet megmondta 12 hetes uh-on. Egyik kislány, másik kisfiú. A lányom már 5 éves. Kisfiam még pocakban van. De már a 16 hetesen is fiút látott.
HIgyj a dokinak. Sajna én a képeidet nem tudtam megnyitni, de nem is volt szükség rá. Hidd el, a dokid csak tudja mit lát. Ért hozzá.
Szia. Szerintem is lehet benne valami amit a dokid mondott, mert egy jó géppel és jó dokival főleg 4D-n meg lehet mondani. Nekem is ekkor mondták hogy kislány, és tényleg az lett!
Itt egy link ahol lehet látni kicsit lejjebb hogy hogy néz ki a 11-12 hétre a nemiszerv a fiúknál és a lányoknál. És nekem is hasonló volt a kép mint neked. :)
És akkor mondják a dokik ilyenkor a nemét ha biztosak benne.
Persze azért még tényleg ne vedd 100%-nak de kb 80% lehet :)
Köszönöm Nektek is! :)
Megnéztem a linket. Érdekes... :)
Igen, mikor megkérdeztem a dokimat azt mondta hogy nagyon ritkán tévedett eddig, nem igazán szokta elnézni. Nem azt mondta hogy ...% hanem ezt. Ha legközelebb megyek, megírom hogy mit mond akkor! :)
Tök izgi!!! :D:D:D
De a legfontosabb, hogy teljesen egészséges, minden érték tökéletes lett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!