Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17hetes kismamák hogy vagytok?

17hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Én még csak 16 hetes vagyok, de jól!

Bár ezt a meleget nehezen bírom. Szerencsére van otthon egy elég szép méretű medence, amikor lehet benne vagyok!:)

Egyébként semmi extra!

És ti hogy vagytok?

Tudjátok már mitek lesz? Nekünk pár napja derült,ki,hogy kisfiú!

2011. júl. 9. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Énis 16 hetes vagyok, holnap kezdem a 17. hetet :)

A meleget nagyon nehezen bírom, főleg az amúgyis nagyon alacsony vérnyomásom miatt. Egyedül nem merek utcára menni, nehogy rosszul legyek, mert akkor nincs aki hirtelen segítsen, tehát csak kíséretttel. Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én rengeteget eszek :) Nem azért mert annyira éhes lennék, csak úgy érzem mintha rég ettem volna már és ezért. Így gyakorlatilag állandóan eszek. Az almáról nem lehet engem levakarni :P

26-án megyek 19 hetes uh-ra nekem akkor derül ki a neme ha mutatja amgát a kis tökmag.Én úgy érzem kidfiú lesz, de majd kiderül :) Ti mikorra vagytok kiírva? Én December 20. :)

2011. júl. 9. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Utólsó válaszolonak én is december 20-ra vagyok kiírva de valszeg előbb meglesz mert ő is csőászárral lesz sajnos! Rám is mostanában jött rám az ehetnék, a meleget nagyon nem bírom!!! A vérnyomásomra is gyógyszert szedek de ebbe a melegbe szinte mindig fáj a fejem
2011. júl. 9. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Miért leszel császározva? :O

Én gyógyszert nem szedek csak gyümölcsöt eszek gyümölcsel, már nem annyira szédelgek :) Hála ennek a töménytelen vitaminnak :)

2011. júl. 9. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!