34 hetesen be merjek vállalni egy 2 napos Horvátországi utat?
Neked kell érezned!
Nekem pl az elsővel semmi gondom nem volt, simán bevállaltam volna, de most a ketteske nagyon gyötör, még most, 17 hetesen sem vállalnám vele.
Te érzed, én is 34 hetes vagyok és múlt héten egy viszonylag hosszabb (kb. 60 km) távot kellett megtennem kocsival. Éjszakára nagyon rosszul voltam, levegőt alig kaptam, babám nagyon rúgdosott. Akkor azt mondtam a környéken még el-el mászkálok, de messzebb már nem merek menni.
Neked kell tudnod, én már nem merném.
Én nem érzem hogy bajom lenne belőle!!
2 nap nem csak utazással telne,azért jutna idő pihenésre is!!!
Elég közel vagyunk a határhoz,na de ez még a jövő zenéje,még nem biztos hogy megyünk,csak lehet!!Én szeretnék menni,még úgy sem voltam!!A baba mellett meg nem hiszem hogy mostanában sikerülne a jövőbe kijutni!!
Menj nyugodtan!
Mi a párommal az országba kocsikázunk sokat! Ma például Velencei tóra mentünk fürdeni Budapestről és semmi bajom nem volt. De amúgy is sokat megyünk!
Jó szórakozást! Élvezd ki hogy még 2en vagytok! :D
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!