Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak a sűrű pisilés lehet...

Csak a sűrű pisilés lehet felfázás jele?

Figyelt kérdés
21 hetes kismama vgayok, és sűrűn kell pisilni. Tudok is. NEm csíp, nem fáj, nem görcsöl a hasam. Lehet felfázás vagy csak a sok ivás jele?
2009. márc. 30. 13:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez a terhesség velejárója, én is állandóan pisilni járok a férjem már nem is mer velem elindúlni olyan helyre ahol esetleg nincs lehetőség pisilni mert fél óránál tovább nem bírom, ne izgulj szerintem ez nem felfázás,

Boldog babavárást,

21 hetes kismama:)

2009. márc. 30. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, én 14 hetes vagyok, de én is rengeteget járok pisilni már a legelejétől kezdve. Éjjelente 2-3 x is ki kell mennem, van hogy 1 órába 2x is. Ez valóban a terheség velejárója, szülés előtt még többet mész majd WC-re, ahogy nehezedik a súly a húgyhólyagodon, és nyomja összébb a hólyagodat a méhet :)
2009. márc. 30. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!