26hetes kismamák kinek volt van ilyen problémája. Szív és érrendszeri?
Pár napja újra rosszul vagyok, ájulok, szorít a mellkasom, alig kapok levegőt. Olyan érzés, mintha állna valaki rajta, hol alig ver a szívem, hol kiugrik, egyik percről a másikra, mozgás, terhelés nélkül.
Valakinek volt hasonló panasza, vagy kezdjek aggódni.
A háziorvosom nem gondolja, hogy baj van, eddig sose találtak semmit(2éve okoz komolyan problémát, hogy az utcán elájulgattam, vagy csak fel sem tudtam kelni az ágyamból, annyira gyenge voltam), csak legyintettek, ha doki látott, kutya baja. És eddig elfogadtam, de a babám miatt aggódok, ha neki nem is árt, és árt, ha anyu nem kap rendesen levegőt, nem kap elég vért a placenta, és ha velem valami történne ki neveli fel???
Jogosan aggódok, borítsak asztalt a dokimra, ha nem vesz komolyan, vagy nyugodjak meg.
Mondani mondták, ennek is utána néztem, lehet e.
Ezzel sem foglalkoznak.
Tény lehetne, de valahogy mégsem stimmel, doki egyszer említette, átbeszéltük újra, és ő is elvetette(neurológus) mikor kórházba mentem vele/vittek vele.
De, de mint doki ehhez is ért, mert az ő szakterületére jellemző tüneteket is produkál a pánikbetegség. De a tünetegyüttesek nem igazolják, hogy ez lenne a hátérben.
Elég régen jártam picológusnál, tény, el is kéne mennem, egy kiadós beszélgetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!