Milyen zenét vagy dalokat érdemes hallgatni a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Még csak 13 hetes vagyok,de szeretném minél elöbb elkezdeni.Légyszi mondjatok konkrét példát,vagy olyan oldalt,ahol ilyeneket lehet találni.Köszi2008. febr. 27. 14:46
1/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a klasszikus zene nyugtatóan hat a babára, de szerintem az is jó, ha számodra kedves dalokat hallgatsz vagy később olyan gyerekdalocskákat, amiket a születés után is hallgathattok együtt.
2/7 anonim válasza:
komolyzene, de én sokat hallgatok könnyed, halk jazzt is. Imádja a kicsi pl. mozartot!
3/7 anonim válasza:
Raffai könyve, a lelki köldökzsnór foglalkozik a zene, ritmus témával magzati korban. nagyon ajánlom! a magzati intelligenciát ezek fejlesztik leginkább, pláne ha összevonod a kettőt. pl táncolsz, ritmusosan ringsz egy zenére, amit esetleg dúdolsz is közben.
4/7 anonim válasza:
Én a multiply-ról letöltöttem egy csomó Mozart Effect cd-t (pl. kismamáknak, bébiknek, gyerekeknek).
5/7 anonim válasza:
en a terhessegem alatt napi rendszeresseggel meditäcios zenet hallgattam .totäl bevält.es szüles utän is a mai napig(kisifam most 4 honapos)
6/7 anonim válasza:
Mozart minden mennyiségben!!! Én nagyon tudom ajánlani, nem csak a Babádnak, hanem Neked is jót tesz!
7/7 anonim válasza:
Semmi esetre sem rockkot vagy ilyen kemény zenét és nem hangosan, mert attól szét fogja majd rúgni a hasad. Egyik ismerősöm ezért került be a kórházba 6 hónaposan, lagziban voltak és a kicsinek nem nagyon tetszett a hangos zene, na meg a dobpörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!