Miért kell szedni MagneB6-ot terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nekem az orvosom a Femibion és Folsav mellett a MagneB6-ot felírta, hogy napi 3x2-t vegyek be belőle. Kismamák akikkel beszéltem mindig úgy említették, hogy nekik csak rosszullét esetén kellett bevenni, nem folyamatosan szedni. Igazság szerint elfelejtettem megkérdezni a dokimat róla, de kíváncsi lennék az okára. Valakinek kell így szednie mint nekem vagy tudja miért?2011. júl. 8. 17:15
1/3 anonim válasza:
Mivel a magnézium segít ellazítani a sima izmokat, így az idő előtti görcsöket segít megelőzni. de később nagyon jó hatással lehet akkor, ha begörcsöl éjjel a vádlid :)
2/3 anonim válasza:
Én is a vádligörcsökre szedtem, de csak napi kétszer kettőt.
3/3 anonim válasza:
Mellesleg,ha nem vagy émelygős,akkor nem kell a mg b6-ot szedned,szedhetsz olcsóbbat is,amibe nincs b6!
A magnézium segít abban,hogy ne görcsölj- sem a méhed,sem a vádlid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!