Elso trimeszterben furodhetek a Balcsiban?
Figyelt kérdés
Nem aggodnam tul, csak tudom, hogy az elso trimeszter a legjobban vigyazos, es nem akarok semmit kockaztatni.
Ti mit tudtok?
2011. júl. 8. 09:43
1/6 anonim válasza:
Ha az orvos nem tilt akkor nyugodtan!
2/6 anonim válasza:
Álítólag a nyílt tavakban sokkal egészségesebb fürdőzni, mint mondjuk egy strandon.
3/6 anonim válasza:
Tavaly 8-9 hetes voltam mikor a Balcsin nyaraltunk fürödtem is párszor a doki megengedte! Ha viszont egy kicsit is fázol gyere ki a vízből nem hiányzik most egy felfázás! Jó babavárást!
4/6 anonim válasza:
Az en dokim nem ajanlotta, sot megtiltotta, a strandot es a tavakat. A tengert viszont ajanlotta. Balcsin nem mentem be a vizbe, vigyaztam. Szerencsere elmentunk tengerpartozni. En is elso trimeszteres voltam akkor.
Off: a felfazas nem a hidegtol jon elo, hanem a bakteriumok (vagy a gomba) elszaporodasatol.
5/6 anonim válasza:
Szerintem fürödhetsz, inkább mint strandon!
De szerintem is ha érzed, hogy már nem kellemes, akkor gyere ki, és ha tudod, akkor vedd át a vizes fürdőruhát, legalább az alsó részét egy szárazra.
6/6 anonim válasza:
Én holnap fogok fürdeni, a strandokat nem szeretem, csak a tavakat, de hál istennek, sosem kaptam még el semmi nyavalyát. Szóval nem vagyok az a fajta. Dokihoz pont hétfőn megyek. A fiammal nem volt rá lehetőségem fürdeni, de azt hiszem engedte a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!