Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldjam meg a hüvelyfertőz...

Hogy oldjam meg a hüvelyfertőzésem kezelését, ha 3 óránként pisilnem kell éjszaka, és ilyenkor az első pisivel kifolyik a kúp nagy része, amit lefekvéskor feltettem?

Figyelt kérdés
Ha délutántól nem iszok, akkor is többször ki kell mennem, max 4 órát bírok. Elég ennyi idő, hogy hasson a gyógyszer? Az első kúra nem volt hatásos, másodjára kapok kúpot a terhesség alatt, talán emiatt újult ki a folyásom? (Bő sárga folyás, nem viszket) 18 hetes kismama
2011. júl. 7. 21:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

Amúgy a válaszokat nem vettem kötekedésnek, nevettem rajtuk :-) Mármint, hogy befelé pisilek, meg ilyenek... :-D

És a nagyja tényleg a pisivel folyik ki, mert a Wc-ig szorítom a hüvelyizmomat is, de pisi közben muszáj elengednem, és ilyenkor érzem, hogy a pisi mellett folyik a kúpom is a hüvelyemből. Szóval így értettem.

Mégegyszer köszi a tanácsokat! Remélem elmúlik a bajom és nem lesz vele több gondom.

2011. júl. 8. 17:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem számolnak ezzel a kúp és gél gyártói. Nekem tegnap járt le a lactofeel kúrám. Mintha az orvos szólt is volna, hogy tisztasági betét ajánlott. (de ennyi egy nap?) Nem volt elég az éjszakai pisi,reggel még képes volt tovább folyni...Hát, jut is, marad is.
2011. júl. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!