Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kozmetikus kismamaák tanácsát...

Kozmetikus kismamaák tanácsát kérném. Milyen terméket tudtok ajánlani szemöldökfestéshez?

Figyelt kérdés
Köszi
2009. márc. 29. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ugyan nem kozmetikus, hanem körmös vagyok, de a kozmetika ahol dolgozom, velem egy helyiségben van a kozmetikus is, és ő nekem hetente festi. Ugyan azzal mint terhesség előtt. Nincs abban annyi hidrogén, és egy kis fekete port is tesz hozzá, hogy intenzívebb legyen a színe. Szóval lehet festeni, attól nem lesz baj, nekem a hajam is most lett festve, a 14 héten, előtte azért nem mertem, de rákente a fodrász a hajamra, és ki álltam a levegőre 10 percre
2009. márc. 29. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. A termék nevére lennék kiváncsi, amit meg lehet venni bármelyik üzletben. Megtudnád majd kérdezni? Köszi
2009. márc. 29. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Refectocil a neve amit ő használ, neki ezt szállító hozza, de szerintem ilyen fodrász kellékesbe belehet szerezni...
2009. márc. 29. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
ÓH,köszönöm!
2009. márc. 29. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!!! :)

Boldog babavárást...

2009. márc. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!