17 hetes kismama vagyok, nagyon félek, mert 3 naponta fáj a fejem és nem bírom máshogy elviselni csak panadollal. Lesz a bébimnek vmi baja?
Szia! A Panadolt nyugodtan szedheted terhesség alatt! Legalább 6 orvost kérdeztem meg és mindegyik ezt javasolta. De probáld meg csak akkor bevenni amikor már nagyon vészes.
19 hetes kismama
Szia!
Ne félj, nem lesz baj, persze beszéld meg orvossal, de nekem is ezt ajánlotta.A védőnőm azt mondta ,lehet szedni,mert az a lényeg, egy nap ne 10-esével,ha kell egy- egy szemet be lehet venni.-Nekem most ez a jó idő nagyon kihozta, próbálok pihenni,vagy levegőre menni, de természetesen ha olyan erős a fájdalom nem szabad szenvedni.
18 hetes kismama
Szia!
Nem csodálom, hogy fáj a fejed. Én is szenvedtem ebben és jelenleg is fáj a fejem. Rájöttem hogy ez az időváltozások miatt van. Ha hideg front jön és hül a levegő akkor fáj a fejem, ha meleg front jön és melegszik az idő émelygek és hányingerem van. Nekem is a Panadolt ajánlotta a doki, de próbálj meg mindíg csak felet bevenni vagy igyál meg helyette egy nem túl erős kávét. Elvileg az Algopyrint is ajánlják orvosok viszont a leírásban meg az szerepel, hogy terhes nőknek szedni szigorúan tilos.
Üdv: 20 hetes kismama
Szia együttérzek.Szintén 2 naponta fáj a fejem de úgy hogy megörülök muszály a gyógyszer!Aki azt mondja hogy sétálj meg menj friss levegőre, vagy maszírozd.... az még valószínű nem élt át ilyet, semmi nem használ.Amúgy rájöttem hogy télleg a frontok miatt van:(
kitartás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!