Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok,...

17 hetes kismama vagyok, nagyon félek, mert 3 naponta fáj a fejem és nem bírom máshogy elviselni csak panadollal. Lesz a bébimnek vmi baja?

Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól tudom, a Panadol paracetemol tartalmu , amit nem lehet szedni terhesen. Algopyrint lehet, de csak ha lázas vagy. Fejfájásra segíthet a sok folyadék, séta szabad levegő és a mozgás. Próbálj meg más megoldást keresni, illetve beszélj az orvosoddal. A vérnyomásod nem túl alacsony?
2008. febr. 27. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A Panadolt nyugodtan szedheted terhesség alatt! Legalább 6 orvost kérdeztem meg és mindegyik ezt javasolta. De probáld meg csak akkor bevenni amikor már nagyon vészes.

19 hetes kismama

2008. febr. 27. 09:40
 3/8 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
Nekem az orvos csak a Panadolt engedélyezte,mert azt lehet szedni a terheseknek!Az algopyrinre azt mondták felejtsem el.Nekem is szokott migrénes fejfájásom lenni,a panadoltól elmúlik.Azért kérdezd meg az orvosodat, hogy ha ilyen gyakran fáj mit tanácsol.üdv20hetes kismama
2008. febr. 27. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is úgy tudom, hogy a paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókat lehet szedni, szóval a Panadoltól nem lehet gond. De az adagolásra azért figyelj oda. Az Algopyrint viszont kevésbé ajánlják. De kérdezzd meg az orvosodat vagy a gyógyszerészt a gyógyszertárban. Boldog babavárást.
2008. febr. 27. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne félj, nem lesz baj, persze beszéld meg orvossal, de nekem is ezt ajánlotta.A védőnőm azt mondta ,lehet szedni,mert az a lényeg, egy nap ne 10-esével,ha kell egy- egy szemet be lehet venni.-Nekem most ez a jó idő nagyon kihozta, próbálok pihenni,vagy levegőre menni, de természetesen ha olyan erős a fájdalom nem szabad szenvedni.

18 hetes kismama

2008. febr. 27. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem csodálom, hogy fáj a fejed. Én is szenvedtem ebben és jelenleg is fáj a fejem. Rájöttem hogy ez az időváltozások miatt van. Ha hideg front jön és hül a levegő akkor fáj a fejem, ha meleg front jön és melegszik az idő émelygek és hányingerem van. Nekem is a Panadolt ajánlotta a doki, de próbálj meg mindíg csak felet bevenni vagy igyál meg helyette egy nem túl erős kávét. Elvileg az Algopyrint is ajánlják orvosok viszont a leírásban meg az szerepel, hogy terhes nőknek szedni szigorúan tilos.

Üdv: 20 hetes kismama

2008. febr. 27. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia együttérzek.Szintén 2 naponta fáj a fejem de úgy hogy megörülök muszály a gyógyszer!Aki azt mondja hogy sétálj meg menj friss levegőre, vagy maszírozd.... az még valószínű nem élt át ilyet, semmi nem használ.Amúgy rájöttem hogy télleg a frontok miatt van:(

kitartás..

2008. febr. 27. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
TILOS AZ ALGOPIRYN! CSAK PANADOL!!!!!!
2008. febr. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!