Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki, hánydik hétig élt nemi...

Ki, hánydik hétig élt nemi életet? Utolsó hónaban lévő kismamák, ti még éltek nemi életet?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
36-ik hétig szexeltünk 38 héten szültem.
2009. márc. 29. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Két nappal a szülés előtt még volt...
2009. márc. 29. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Én pl egyáltalán nem! Nem is kívánom semennyire! De szerintem ki lehet bírni ezt a 9 hónapot:)! A babáért mindent!!!
2009. márc. 29. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Mi még sexelünk jelenleg 34 hetes vagyok. Csak ovatosabban :)
2009. márc. 29. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
35 hetes vagyok, a múlt héten még voltunk együtt. Viszont már nem is kívánom, meg nem is nagyon merem.
2009. márc. 29. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

33hetes vagyok,mi is bírjuk még,de már csak heti 3×óvatosan

Én csinálnám többször is,de a jóslófájások miatt a férjem nem meri többször

2009. márc. 29. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Érti valaki, hogy miért is lettünk lepontozva? Ez amúgy is egy olyan kérdés, amikor egyéni tapasztalatokról, szokásokról lettünk megkérdezve. Akkor ki meri lepontozni mások véleményét, szokásait ebben az intim témában?
2009. márc. 29. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos azért lettünk lepontozva mert a kérdező nem igazán mer már szexelni csak így vár megerősítést (bocsánat ez lehet hogy ronda volt) de ha ennyire bizonytalan miért nem kérdezi meg a nőgyógyászt!
2009. márc. 30. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem értem én se. Az, hogy ki mikor csinálta utoljára, szerintem nem lehet hasznos, de haszontalan válasz se.. addig, ameddig az orvos azt nem mondja, hogy "mostmár inkább ne..", addig nyugodtan lehet. Ha valaki meg attól fél, hogy a babájának árt vele, akkor kérdezze meg az orvosát, de ne döntsön mások felett...
2009. márc. 30. 09:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Megjegyezném csendben, hogy én nem pontoztam le senkit, de azért, jót trécseltek, rólam, ez tök jó!!

2009. márc. 30. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!