Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt hajdúböszörményi...

Van itt hajdúböszörményi kismama? Hol fogsz szülni?

Figyelt kérdés
Klinikán vagy a Kenézyben? Az orvosod által kerültél oda? Mitől függ?
2011. júl. 5. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:

szia én böszörményi vagyok, a klinikán fogok szülni, dokit úgy választotta, ajánlás alapján, ezt te szabadon döntöd el, hol akarsz szülni, szerintem érdeklődj ismerőseid körében, ők mit mondanak

boldog babavárást!

22km

2011. júl. 6. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. a helyzet az, hogy egyelőre még Budapesten lakunk, de hamarosan Böszörménybe költözünk. Így sajnos nincs ismerősöm. Esetleg ha jó szívvel ajánlanál orvost (már pedig gondolom, hogy jó orvosod lehet, ha őt választottad) ,elérhetőséggel, megköszönném. Ha tudsz, privátban is lehetne. Tényleg jó lenne, mert így necces lesz... Köszönöm.
2011. júl. 7. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy a privát üzenetemet meg fogod e kapni mert még javában írtam amikor elküldte....szóval ha nem akkor szólj és írom mégegyszer
2011. júl. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!