Tippelnétek nekem hetet?
A nemére is lehet tippelni, később megírnám, mert még nem tudjuk :)
Köszi a tippet!
Hát, nem bírom tovább, ahogy jönnek a tippek, elmondom. Tudjátok, én még hittem is anyósnak, mert nincs más kismama a közelemben, de elgondolkodtam, hogy akkor most kinek van igaza.
Ez egy 21 hetes pocak, komoly rúgásokat tud produkálni, a nemét nem mutatja.
Most kicsit jobban érzem magam, hogy kevesebbnek tűnik, szóval mégsem lehetek annyira kövér.
21 hetes? Nem kell aggódnod, egyáltalán nem nagy ahhoz képest! Nekem ekkora volt 21 hetesen [link]
Gratulálok a babához!
szia!
az első válaszoló vagyok. Hát most jól megleptél, anyósodra meg inkább nem írok semmit, mert most hirtelen tudtam volna valami cifrát. Nem gondoltam, hogy már túl vagy félidőn. Nekem már két hónaposan nem voltak jók a nadrágjaim, úgy látom te nálad ilyen probléma nincs. Akkor rám mit mondott volna a kedves anyós?!
Ne aggódj nem vagyunk egyformák. Egyik ismerősömnek a fiával a 8. hónapig nem látszott semmi, azt sem feltételezték, hogy terhes, most valószínű kislánya lesz és már 4 hónaposan hatalmas hasa van. Ő is meglepődött. :)
Lássuk jól értem? Anyósod azt mondta,hogy kövér vagy?
Ne adj anyósod véleményére!!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Igen, azt mondta, hogy visszavehetnék, mert a végére gurulni fogok, meg hogy rajta meg sem látszott az utolsó hónapig.
Amúgy köszönöm mindenkinek, és kedves első, imádkozom azért, hogy nemsoká Te is örülhess.
köszönöm kedves kérdező, neked meg könnyű szülést kívánok majd.
első voltam
Nagyon nagyon édes pocakod van és gratulálok a kicsihez! :-)
Az anyósodra pedig ne hallgass, abszolút rendben vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!