Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha a párom nem...

Mit tegyek, ha a párom nem akar hallani a pocaklakóról?

Figyelt kérdés
Ma reggel tudtam meg, hogy 17 évesen terhes vagyok és 18 évesen fog megszületni a kicsi :) és a páromnak elmeséltem a hírt. Nem örült neki, sőt, szakított velem emiatt. Mit tegyek? Szerencsére van segítségem a nevelés terén.A szüleim segítenek mindenben, miután meg születik akkor is. De mit tegyek? A párom hallani sem akar a gyerekről. Segítsetek kérlek.
2011. júl. 4. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is 17 vagyok, 11 hetes kismama. Látom nem csak én kapom a "kedves" megjegyzéseket. Az én párom is 22 éves, de ő mellettünk áll szerencsére és a héten kész a házassági engedély is..

Egyébként szerintem a párod nem fog elhagyni, csak megijedt. Lehet, hogy 1-2 hét múlva rájön, hogy már Ti vagytok a családja és ő lesz a világ legjobb apukája;):) Ne add fel, majd az UH-s képnél tuti meglágyul a szíve;):))

2011. júl. 4. 20:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát igen. Megmondom őszintén, hogy a rosszindulató kommenteket nem veszem fel és aki nem hiszi el, hogy ez így van, az ne higyje. Nem tehetek róla. Köszönöm szépen :) Remélem tényleg visszajön miután kiszellőzteti az agyát :)
2011. júl. 4. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Hajrá, hajrá, én nektek szurkolok lányok!!!!!

A tesóm is tizenévesen elvetette a gyerekét, egy éven belül 2 abortusza volt, és a mai napig bánja, hiába nem mondja, folyamatosan érezteti velem, irigy.

Biológiailag a legjobb korban vagytok a gyermekvállaláshoz, az iskolát is tudjátok folytatni magántanulóként, pláne hogyha ebben a családotok is támogat benneteket. Én is apa nélkül nőttem fel, és ember lett belőlem, a szívetekre hallgassatok!

Boldog babavárást!

20 hetes :)

2011. júl. 4. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves 21:04!:)

Köszönöm, remélem, hogy minden rendben lesz a kérdezővel is és velünk is.:)

17 éves 11 hetes kismami:)

2011. júl. 5. 09:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük mi is :D És én is a legjobbakat kívánom nektek! :)
2011. júl. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!