Mit tegyek, ha a párom nem akar hallani a pocaklakóról?
Én is 17 vagyok, 11 hetes kismama. Látom nem csak én kapom a "kedves" megjegyzéseket. Az én párom is 22 éves, de ő mellettünk áll szerencsére és a héten kész a házassági engedély is..
Egyébként szerintem a párod nem fog elhagyni, csak megijedt. Lehet, hogy 1-2 hét múlva rájön, hogy már Ti vagytok a családja és ő lesz a világ legjobb apukája;):) Ne add fel, majd az UH-s képnél tuti meglágyul a szíve;):))
Hajrá, hajrá, én nektek szurkolok lányok!!!!!
A tesóm is tizenévesen elvetette a gyerekét, egy éven belül 2 abortusza volt, és a mai napig bánja, hiába nem mondja, folyamatosan érezteti velem, irigy.
Biológiailag a legjobb korban vagytok a gyermekvállaláshoz, az iskolát is tudjátok folytatni magántanulóként, pláne hogyha ebben a családotok is támogat benneteket. Én is apa nélkül nőttem fel, és ember lett belőlem, a szívetekre hallgassatok!
Boldog babavárást!
20 hetes :)
Kedves 21:04!:)
Köszönöm, remélem, hogy minden rendben lesz a kérdezővel is és velünk is.:)
17 éves 11 hetes kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!