Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15+2 vagyok . Jövőhéten...

15+2 vagyok . Jövőhéten megyek dokihoz. Enyhe fehéres, sárgás folyás és alhasi kis fájásaim vannak ugy tudom természetesek. De görcseim, vérzésem nincs. Kicsit aggodom hogy minden rendbem lesz-e?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:
a folyás utalhat gombás fertőzésre. Ez elég gyakori tünet terhesség alatt(gyengül az ellenálló képesség, könnyebben szed ilyeneket össze az ember.tapasztaltam én is) egész terhesség alatt kezelgettem, de semmi értelme nem volt. viszketni nem viszket? De a doki több mindet fog majd látni. addig is ne aggódj, de ha késöbbiekben lesz ilyen probléma, csak szólja neki/ asszisztensének. A folyás nem vicc, komolyan kell venni. a végén már én is elég rutinos voltam canesten gombásodás elleni 2 in 1 (kúp/ kenőcsöt) használtam, ezt recept nélkül is lehet kapni.
2009. márc. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!