Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az a mindjárt megjön...

Milyen az a mindjárt megjön érzés pontosan?

Figyelt kérdés

Aki el tudja magyarázni ezt az érzést, légyszíves írja le.

1 hete késik, pozitívak a tesztjeim, bár halványan, és olyan fura a méhem.

2009. márc. 28. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem olyan,hogy beleszúrkál a méhembe,meg fájdogál a hasam,hányingerem van meg ehhez hasonló.A többiek nem tudom mit éreznek ilyenkor!Boldog babavárást neked!Nekem most se jött össze!
2009. márc. 28. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, hogy lehet ezt leírni, hasfájás, szúrkáló érzés a has alján a méhed körül, mellfeszülés. Ez az az érzés ami a nőknél a menszesz közeledtét jelzi de nem jön meg. De ha te már pozitívat teszteltél biztos babás vagy. Nekem egy napot késett miután teszteltem, halvány csík lett, de ott volt a csík bármilyen halvány is.

Gratulálok,

20 hetes kismama:)

2009. márc. 28. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én sem tudom, ki mire gondol ilyenkor. Én sajnos nem rég vesztettem el 9. hetesen, de nekem egész más érzés volt a kettő. Mensinél görcsöl a hasam igaz csak az első nap és nem is túlságosan. Terhesség alatt inkább izomláz szerű, tompa fájdalmam volt és két oldalon néha beleállt a fájás a hasamba. Ahogy nőtt a méhem és a szalagok nyúltak (eléggé fel voltam puffadva). Szóval nekem a mindjárt megjön érzés inkább a görcsölést jelenti.
2009. márc. 28. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem olyan érzés volt, mint amikor az embernek menstruálás alatt görcsölget a méhe. Elkezd nőni a méh és néha ez is enyhe húzódással jár. Mondhatjuk görcsnek is, bár azért nem ezt a szó használtam, mert egyáltalán nem éreztem fájdalmasnak, tulajdonképp még kellemetlennek se. Szóval nekem pont olyan volt, mint menstruálás közben.
2009. márc. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!