Aki a cukorterheléses vérvételen nem a löttyöt itta, az
mit evett?
Figyelt kérdés
Azt mondta a védönö reggelizzel rendesen,de én még ezt senkitöl nem hallottam.
2009. márc. 28. 10:08
1/7 anonim válasza:
szia!En is most megyek majd terheleses cukorra.Nekem is azt mondta a dokim,hogy egyek mielott megyek nehogy rosszul legyek.En se hallottam meg ezt de ha ezt mondta akkor biztos tudja mit mond.En tuti fogok enni elotte,mert kulonben ki is pakolnam azt a cukros cuccost.:)
2009. márc. 28. 11:20
2/7 anonim válasza:
Szia!
Azt modta, hogy reggelizz?? Nekem a doki azt mondta előtte nap este 8-tól ne egyek már semmit, csak vizet ihatok, és reggel már ne is igyak. Levették a vért, adtak cukros löttyöt, abba lehet vinni citromlét, és akkor olyan mintha limonádét innál, 1 óra múlva ismét vérvétel, majd ismét 1 óra múlva megint. Nálunk nem egedik, hogy kiváltsuk a cukros löttyöt, mert így kapják a leghitelesebb eredményt. Ahol engedik, ott általában tej és zsemle.
Boldog babavárást!
30 heteske
3/7 anonim válasza:
Azt egyél reggelire,amit szoktál,az ad reális értéket.
De valahol kikötik,hogy 2 zsemle és 2 dl tej.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondták nekem hogy egyek elötte,hanem ha levették az elsö adagot akkor nem a löttyöt kell meginnom hanem reggelizzek. Akkor maradok a zsömlénél. Elsö válaszoló!! Nem lehet hogy félreértetted?
2009. márc. 28. 11:27
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a védőnő az 1 zsemle és 2 deci tejet mondta.
Mikor közöltam vele, hogy laktózérzékeny vagyok, azt mondta igyak helyette nagyon enyhén cukrozott teát.
De van ahol zsemle mellé joghurtot, tejfölt vagy kefírt ajánlanak.
2009. márc. 28. 12:12
6/7 anonim válasza:
Elso vagyok!Nem ertettem felre es azt is mondta,hogy reggel 8-tol delutan 4-ig lehet menni es akkor megyek amikor nekem jol esik.Mondjuk lehet az is sokat szamit,hogy en kulfoldon elek es itt nem veszik olyan szigoruan.:)
2009. márc. 28. 12:26
7/7 anonim válasza:
Szia!Mivel én inzulinos cukros vagyok,terhesen 1 zsemlét,közé felvágott vagy amit szeretnél és 1 dl tej.Ezt szokták általában kérni.Nálunk a cukorterhelésre küldött kismamáknak,aki nem löttyöt kap ezt kell vinniük és az éhgyomri után elfogyasztani.Jó egészséget nektek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!