Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok. Nagyon...

30 hetes vagyok. Nagyon csikos a fenekem. Amikor bekenem elhalvanyodik ha furdok vagy meleg van tiszta lilas, mintha veralafutasos lenne. Mit tehetek hogy elmuljon?

Figyelt kérdés
Nem szeretnem hogy ilyen maradjon.Nem tudnek tobbet strandra menni.Nagyon szegyellem a parom elott is!!!!Segitsetek!!!Mit tegyek?Tapasztalatok?
2009. márc. 28. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt/van. A derekamtól a vádlimig. És kis helyen a mellem is, én is kentem, drága dolgokkal is. 4 hónapos a kisfiam, de még mindíg olyan. :(((

Azt mondták, majd elhalványodik. Remélem!

2009. márc. 28. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Infraszauna majd szuperjó lesz rá, szülés után, addig is, nyugi! :)

Elmúlni nem fog, de halványodni, és szinte láthatatlanná válni igen!

2009. márc. 28. 00:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az első lányomnál én is nagyon megcsíkosodtam,sehol csa a fenekemet,de az mndenhol :( Én is nagyon szégyenlem...ha jön a strandszezon,már kiver a víz :( Most nem olyan feltünő mert 19 hetes babás vagyok,és picit feljött pár kiló.de mikor vissza fogy az ember akkor nagyon látszik,nin lilás hanem,gyöngyházas,de 7 éve megkeseríti az életem.Imádom a csípő gatyákat,de leülni már nem merek benne mert akkor kilátszik a csikom,a párom már sík ideg tőlem,hogy mit foglalkozok vele hogy más mit szól,és hogy őt nem zavarja,de ez engem nem nyugtat meg mikor ülök a strandom,szívem szerint csadorba,elöttünk 2 cm-vel meg kis tangás csíktalan 18-20 évesek rázzák magukat :..nincs rossz alakom,már mint mikr még nem voltam terhes a 2,babával,vékony,feszes voltam,de a fenekem az nem,és ráadásul annyi csíkkal hogy a zebra irigykedne ha látna :) Háát nem tudom hogy mennyivel lesz rosszabb majd a 2,baba után...mindegy,önbizalmam= a nullával...
2009. márc. 28. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!