A 31. hét körül mennyi a magzatmozás naponta?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy naponta 10x kell érezni, de nekem naponta 2x kell számolnom 1-1 órán keresztűl, és kiváncsi lennék egy átlagra (1 órán belül). Gondoltam megkérdezem, hátha valaki szintén így számolja.2008. febr. 26. 11:05
1/4 anonim válasza:
Én nem számolom sehogy (32. hét). Hétfőtől péntekig nagyon sokat mozog, szombaton szinte egész nap alszik, vasárnap megint mozgolódik. Nekem amúgy nincs időm naponta 2x egy órát számolgatni, mert dolgozok. Én eddig akárkit kérdeztem, senki nem számolta...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Délelőtt én sem számolom, mert én is dolgozom! Csak parázom, hogy a dokim le fog cseszni ha nem számolom...
2008. febr. 26. 12:11
3/4 anonim válasza:
Szia! Én sem számolom! Az utolsó vizsgálaton megkérdeztem a dokit, hogy hogy néz ez ki, nekem azt mondta, hogy a számolásnak a 36. héttől van jelentősége! Üdv. 30. hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Szia ! Nekem nem is mondták hogy számoljam! Csak megszokták kérdezni hogy mozog-e rendesen. De nem is kéne számolnom mert nincs olyan óra hogy ne mozogna. Söt, este felé órákon keresztül forog, rugdos... Nem is tudok aludni emiatt. 31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!