Mi a vélemény a mellszívóról?
Figyelt kérdés
Érdemes rà beruhàzni vagy felesleges???2011. júl. 1. 22:04
1/11 anonim válasza:
Szerintem hasznos. Ha nincs elég tejed szaporítani (bár arra legjob a gyakori szoptatás) ha meg nagyon sok tej van valahogy le kell fejni.
2/11 anonim válasza:
Szerezz be egy kézi, pumpás mellszívót, az nem olyan drága. Ha szükség lesz rá kéznél lesz, és lehet, hogy beválik, ha meg nem, akkor majd ráérsz beruházni egy komolyabb darabra. Nekem bevált, mert nem kellett sokat használnom, de én is csak szülés után kb egy héttel szereztem be. Így utólag viszont úgy gondolom, jobb lett volna ha már előbb van.
3/11 A kérdező kommentje:
és ha hasznàlt az baj??
2011. júl. 1. 22:18
4/11 anonim válasza:
Kell. Császáros voltam, műtét után két nappal bedurrant a cicim, a kórházban nem ajánlották, mert majd a bab kiszívja... Úgy jöttem haza, hogy a császáros sebem meg sem kottyant a cicimhez képest. Sírtam a szoptatásnál, fürdésnél, annyira begyulladt a sok tejtől, tiszta csomó volt. Na akkor kölcsön kaptam egyet a barátnőmtől (használtan nyilván). Az hozta helyre a cickóimat, és az első hónapban minden egyes szopi után fejtem, mert különben csomósodott a tejtől.Nyilván éjszaka nem fejtem, de nappal igen. Avent volt, elektromos, de kéziként is tökéletesen működött, szóval szerintem erre ne sajnáld a pénzt. Én sem vettem, de volt pihenőszékünk. Na de hogy minek, arra még mindig nem jöttem rá... :) Most várom a második babánkat, a barátnőm azóta eladta, így szülésig mindenképp veszek egyet. Én használt, de még garis elektromos Aventet fogok venni. De teljesen jó a kézi is, ha nem akarsz drágábba beruházni. És a kórházi csomagomban benne lesz...
5/11 anonim válasza:
azt hittem felesleges,de azért vettem egy chicco antipangást..semmit nem értem vele,,aztán kb egy héttel szülés után vettem egy kézi medelát,ami királyul bevált,de mivel kevés volt a tejem,sokat fejtem,így használtan vettem egy medela elektromosat,életem egyik legjobb döntése volt.
következő gyerkőcnél már nálam is ott lesz a kh-ban,ugyanis szerintem a rengeteg bennem maradt tej miatt kezdett elapadni,rövid idő után,de szerencsére menthető volt még a dolog:)..
Következő gy
6/11 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, ne vegyem meg előre, mert nem biztos, hogy kell. Azt mondta, ha kell, (nézzem ki előre a típust) és a férjem meg tudja venni, és be tudja hozni a kórházba nekem, ha kell mégis. Hát nem kellett... nem nagyon volt tejem, 3 hónapig tudtam szoptatni + végig tápszeres kiegészítés kellett.
7/11 anonim válasza:
mindenképp vegyél.használtan is jo ki kell fertőtleniteni én is ugy vettem.sőt van olyan is ami jmax egyszer használt.én 2000 ért vettem aventet..már a korházban is jo ha nálad van..2 gyerek után mondom ezt...most várom a 3.-at :D 29hkm
8/11 anonim válasza:
Mindenképpen vegyél, azért, amiért írták. Ha sok, akkor lefejni, ha kevés, akkor meg azért, hogy több legyen. Én vettem egy kézi Madelát, de olyat, amihez át lehet alakítani gépivé, ha kell. Persze, a gépi részt külön kell megvenni. A kézi volt 7000 Ft körül, ha kellett volna hozzá a gépi rész is, az 10.000 körül lett volna. De végülis az nem kellett. A kézi viszont nagyon jó.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat akkor mindenképp jo ha van :)
2011. júl. 2. 09:42
10/11 anonim válasza:
MaximálisAn érdemes rá beruházni! Nekem volt kézi teszkós (2700-4200 között szokott lenni), az jobb volt, mint a méregdrága aventes a kórházi szobatársaimnak. Aztán mivel rengeteg volt a tejem (a babám meg sokáig kórházban volt, és fejtem neki le folyamatosan) ezért vettünk egy Medelát. Nem vagyunk gazdagok, de az elektromos Medela nagyon jó vásár volt, bár marha drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!