Nem baj ha sokaig nem erzem hogy mozog?
Figyelt kérdés
17 hetes vagyok es kb 2 hete erzek buborekokat es mozgasokat de nem rendszeresen hanem osszevissza, kb naponta 1x egy par pillanatig. ez eleg? Normalis ha sokaig nem erzem aztan ujra? Van olyan hogy valaki napokig nem erzi?2009. márc. 27. 18:20
1/3 anonim válasza:
Szia! Azért van neked mert 15 hetesen nem is nagyon érezhetted még!! MAjd most fogod valamikor! Türelem!
2/3 anonim válasza:
Most még nagyon is előfordul, hogy napokig nem érzed. Amennyiben pár hét múlva is így van, akkor van miért aggódj! Most még nem kell! Én 17 hetesen éreztem először, majd a 18. héttől folyamatosan. Az elején még elég gyengén és ritkán, de ahogy teltek a hetek, egyre erősebb és nagyon aktív pocaklakóm lett! Most meg le sem állna! :) Nekem is hamarosan eljön ez! :)
30 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Bocsi! Azt akartam írni, hogy majd neked is eljön ez! :) Minden jót!
A 30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!