Hol vannak jó árba kismama nadrágok, ruhák?
Figyelt kérdés
Ti hol vettétek? Ha tudtok linkeltek is?2011. júl. 1. 06:53
1/8 anonim válasza:
www.bonprix.hu
Én innen vettem pólókat és nadrágokat, jó minőségűek és szépek
2/8 anonim válasza:
H&M-ben most vannak akciós nadrágok 3-5 ezerért és felsők, ingek is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
A H&M-et megnézem:-) Várom még a tippeket
2011. júl. 1. 11:16
5/8 anonim válasza:
C&A-ban is van kismama részleg, ott is hasonlóan szép, és elegáns rucik is vannak, mint a H&M-ben. Az árukat mondjuk még nem néztem.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam:-) A linket köszi, pont a XI.kerbe lakom:-D kapora jön:-)
2011. júl. 1. 14:45
8/8 anonim válasza:
vatera, teszvesz
nem adok érte 3-5 ezret sem, mármint egy nadrágért, mert nem egy kell, meg felsőből sem... és meddig tudod hordani? pár hónapig...Legalább 3-4 nadrág, egy-két szoknya, pár felső (főleg ha jársz dolgozni)
hiába várom most a második babám... az elsővel szeptembertől voltam terhes májusig, most meg márciustól karácsonyig...alig van átfedés...most nyári cucokat ugyanúgy vennem kell erre a 3 hónapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!