Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álló kép, kívánság szerint?...

Álló kép, kívánság szerint? Ez mit jelent, 4D-s kiirásnál láttam,hogy állóképet is rögzítenek 1500ft-ért pluszba.

Figyelt kérdés
Ezt nem értem ez mit takar.Köszönöm.
2009. márc. 27. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom egy adott pillanatban rögzítik a képet, magyarul: fényképeznek. És ezt kinyomtatva megkapod 1500-ért.
2009. márc. 27. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem a fotóra értik? Én úgy olvastam anno, hogy azért külön kell fizetni, ha nem csak a videót kéred hanem még pluszba fotót is!
2009. márc. 27. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam 10500ft a 2-3-4D-ben felveszik a babót,és adnak 1 db képet.Ez van az árban.Az állókép az külön van már utána:s
2009. márc. 27. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát 30perc a felvétel ezt rögzítik a lemezre +1db kép.Ez10500ft.
2009. márc. 27. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az allo kep meg a fenykep ugyanaz!!! Biztos nem kernenek el pluszban egy csak CD-re lementett fotoert 1500Ft kinyomtatas nelkul, csak egyetlen egy darabert! Eleg durva lenne.

En most megyek majd ket het mulva 4D uh-ra, 12000 az UH es benne van egy DVD, egy darab foto. Minden tovabbi fotoert kulon kell fizetni nem tudom mennyit. Egy extrat meg fogok kerni, de tobbet nem.

2009. márc. 27. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ez azt jelenti, hogy a teljes felvételt megkapod dvd-re írva, + egy fényképet 10.500 Ft-ért. De a vizsgálat alatt sok képet rögzítenek amiből kiválaszthatod melyiket szeretnéd kinyomtatva megkapni. Ha az összes ilyen képet is szeretnéd megőrizni, akkor kérheted 1.500 Ft-ért cd-re írva. Tulajdonképpen a felvételből kiválogatott összes szép, és éles kép kimerevítve. Ha a 4D-Genesishez mész, akkor csak az első vizsgálatnál kerül felszámításra a dvd és a cd lemez ára, utána már a következőnél, ha viszed magaddal csak a vizsgálat árát (10.500 Ft) kell fizetni.
2009. márc. 27. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!