Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet fogat...

Terhesség alatt lehet fogat huzatni? Kb 5 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
igen lehet. de azért említsd meg, h terhes vagy.
2009. márc. 27. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 12 hetes vagyok. Hét elején húztak nekem is. Lehet, azt mondta a dokim, hogy az érzéstelenítő nem káros. Kitartás!!! Nekem 2 napig fájt, de már enyhül.

2009. márc. 27. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet nekem is húztak 16 hetesen, az érzéstelenítő nem káros és ha jó a fogorvos észre se veszed fél perc és kész is van, 1-2 nap múlva pedig mintha nem is történt volna semmi, kivéve, hogy egy foggal kevesebb, nyugottan huzasd ki, a dokinak pedig azért szólj, hogy terhes vagy, mert ilyenkor röggenezni nem szabad, és ha nem tud rólla lehet elküldene röggenre,

Boldog babavárást,

20 hetes kismama:)

2009. márc. 27. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet húzatni fogat,nekem is húztak.Csak szólj előre hogy babát vársz.Az érzéstelenítő nem káros.Csak helyileg hat.És ha jó dokid van,akkor nem is érzed.Boldog babavárást!
2009. márc. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!