Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet használni a Saforelle...

Lehet használni a Saforelle intim lemosót terhesség alatt? Most azt hallottam, hogy nem ajánlott. Miért?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Nem biztos, hogy előnyös a használata, ha esetleg hajlamos vagy hüvelygyulladsra nem ajánlott használni, mert hiába Ph semlegesek ezek a lemosók okozhatnak irritóciót, de ez egyéntől függ, nekem ez saját tapasztalat, és a natur Baba tusfürdőt használom ami a dokim szerint is jó és a célnak megfelel,

Boldog babavárást,

20 hetes kismama:9

2009. márc. 27. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt használom, és nagyon szeretem. Sőt szülés utánra is azt viszem be. Ezt honnan hallottad? Mert szerintem ez alapján egyik intim mosakodót sem lehetne használni. Ezek oda lettek kitalálva. Azért kiváncsi vagyok ki mondta, mert ha szakember, hááát én sűrűn használom terhesség alatt.
2009. márc. 27. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam nem jó csak azt, hogy okozhat irritációt attól függetlenül, hogy intim lemosó és, hogy oda lett kitalálva. Nekem nagyon gyakori a hüvelygyulladásom ezért én ilyesmit nem használhatok. Nekem Génia 92 hüvelykuppot kell használnom, a dokim pedig egy elismert és tekintélyes nőgyógyász.
2009. márc. 27. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A Saforelle lemosó kifejezetten gyulladás csökkentő, nincs benne semmi szinezék, minimális illatanyag, terhesség és gyermekágyi szakban számos orovos és védőnő ajánlja, szerintem nyugodtan használd, én is azt teszem!

2009. márc. 27. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!