Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes és 6 napos vagyok....

13 hetes és 6 napos vagyok. Az baj, ha nagyon lent van a baba?

Figyelt kérdés
2008. febr. 25. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nagyon lent van? Ha baj lenne, mondták volna a dokik:-)

Ne félj, ahogy nől a méh, ő is feljebbkúszik:-)

2008. febr. 25. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:
A doki mondta, hogy eléggé lent van, és nem volt valami biztató a hangja... De végül is tényleg nem mondta, hogy baj van:)
2008. febr. 25. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy hogyan gondolta a lentet,mert a kicsi ebben a korban még sokat úszkál.Én is van hogy a lengőbordáimban vagy a gyomroban érzem,van higy egész lent a szeméremdomb fölött egy picivel...és én 28 hetes vagyok.

Nem lehet hogy a placenta tapadására gondolt a lenttel?No az télleg nem jó,de nem kell megijedni,a babának semmi baja nem lesz,maximum császár lesz belőle.A következő UHn majd többet tud mondani.

2008. febr. 25. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ott a helye.

Ha zárt a méhszájadm,akkor enm gond,hogy lent van.

Majd feljebb megy,ha itt lesz az ideje.

Boldog babvárást!

22 hetes kismami

2008. febr. 25. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon lent van, mert ott tapad meg. Nekem azt javasolta 12 hetesen, hogy ne dolgozzam, azóta itthon vagyok. Ahogy nő fenntebb fog emelkedni. Már a 18 hetes uh-n nekem is fenntebb volt de nem sokkal.

Én is úgy hallottam, hogy esetleg majd nem az tud természetes úton szülni és meg kell császározni. De ez változó. Egyik ismerősömnek is végig lent volt és simán megszült.

Sokat kell pihenni!

Boldog babavárást!

2008. febr. 26. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon mélyen tapad a méhlepény, akkor rálóghat a méhszájra. Ebben az esetben sajnos császárral tud csak születni. De ahogy nől a baba, feljebb emelkedhet.
2008. febr. 26. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!