A 4-5. hónap között még gyakori a vizelési inger?
Igen gyakran rohangálok manapság megint wc-re :-( Ez előfordult a terhesség elején is, és most pár napja megint. De nem fáj a hasam alja, nincs megváltozott folyásom, nem kellemetlen ha elmegyek wc-re. Lehet ez felfázástól is ha nincs semmi más erre utaló jel? És nem is iszok többet annál, mint amennyit eddig ittam.
Köszi
Ilyenkor már lehet, én is most 2 napja veszem észre megamon, hogy többet járok. Amúgy a tea is vízhajtó, ha mondjuk többet iszol, és lehet akár enyhe felfázás is, de ha nincs más tünet,akkor no problem.
A baba nől, egyre inkább nyomja megint a hugyhólyagot, ez szerintem már csak rosszabb lesz.-)
Én is észleltem ezt és én is hasonló idős vagyok hozzád. Ha megyek valahova 1,5 óránál nem bírom tovább, és ráadásul nem is pisilek sokat, alig egy fél decit és mégis úgy érzem, hogy nagyon tele van. Nos tele is van babával. :)
Egyre több helyet foglal el. gondolj csak bele, most olyan fél kilós és 4 hét alatt megduplázza a súlyát, valahol el kell férjen a kis picur.. aki már nem is olyan picur! :)
Boldog babavárást! :)
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!