14 hetes kismama vagyok, és még mindig nincs nagyon étvágyam. Lehet (kell) ezen segíteni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rosszul, eddig sem hánytam, mégsem érzem az éhséget, de nem eszek sokat. Amúgy sem voltam nagyétkű. Tudtok ajánlani valamit?2008. febr. 25. 14:32
1/3 Tóth Tímea Judit válasza:
Szerintem a szervezeted majd jelzi ha nem kap elég tápanyagot.Én mindjárt félidős leszek a héten,idáig 2.3kg híztam.Pár napja hajnalban arra ébredek hogy nagyon éhes vagyok,fel kell kelnem enni pár falato, mert külömben nem rírok visszaaludni.Koplalni nem szabad,többször keveset enni a nap folyamán.Üdv
2/3 anonim válasza:
Nekem i s eljött az az idő, mikor alig eszek . Most 25 hetes vagyok, igaz későn kelek, de sokszor délben eszek először, aztán 16 körül és van, hogy többet nem is. Eszek még joghurtot, gyümit, de nem eszem sokat. A lényeg, hogy a szervezeted úgyis jelzi, ha kell neki valami, a baba meg elveszi, ami neki kell tőled!! Ne félj, ez nem baj, én is csak 2 kgot híztam eddig, pedig a baba már majdnem 1 kg:-)Igaz, én nem vagyok sovány, az én tartalékaimból él:-)
Ha aggódsz, azért kérdezd meg a védőnőd, dokidat.-)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "segítséget"! Legalább megnyugtattatok.:-)
2008. febr. 25. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!