Miért ellenzik mind a kettőt?
Miért mondja a védőnő az abortuszt?
Normális védőnő, normális körülmények között élőknek nem mond ilyet.
Akkor gondolom a körülmények indokolták, hogy azt mondta inkább legyen abortusz.
Ilyen fiatalon szülni azért nem egy leányálom, a védőnő tudja, hogy mivel jár egy baba felnevelése, ami sokszor egy "érett" párnak is nehézséget okoz.
Ettől függetlenül lehet bárki jó anya, és nem kell elvetetni, ha nem akarja az illető.
Az abortuszt is elítélik sokan, és a tinianyaságot is. Egyik sem a legjobb döntés, egyik sem egyszerű feladat, egyikkel sem szerettem volna soha szembesülni, mert bármelyiket is választja az ember, nehéz lesz. Az egyiket lelkileg megélni, a másikat pedig fizikailag, anyagilag megélni.
Elég vegyesek a gondolataim a 15-17 éves terheseket illetően. Amiért fel vagyok háborodva-bár nem rám tartozik- hogy soknak becsúszik a baba.
Azt gondolom,hogy egy ilyen korú még gyerek,nem való a terhesség,a szülés,és a baba. A legjobban azt nem tudom megérteni- nem egy ilyen van- hogy megtartja, büszke is rá,a szülésnél meg "nyávog" nem bírja, ahelyett,hogy nyomná ki a babát,nem nyomja,mert "fáj" és feladja. Ezek a lányok,ha az ágyban "nagylányok" tudtak lenni,akkor ott miért lesznek kislányok?
Akik pedig az első perctől kezdve akarják a babát, esetleg "tervezik" is...
Szerintem korai! De ha nem a szülők nyakán élősködtök,és később a saját jövőd is építeni tudod (tanulás) akkor Jó egészséget!
Üdv:2gyerkőcös,29 heteske
Én 18 éves 30 hetes vagyok!
szerintem mindenki döntse le maga hogy képes-e felnevelni ill készen áll-e a feladatra hogy anya legyen!
Én 19 voltam,amikor bevállaltuk a babát- akkor már dolgoztam,volt ház is...
Most 24 vagyok,és a 3.babót várjuk- nagyon belejöttünk :-)
Üdv:a 2gyerkőcös,29 heteske
Nem a szülők nyakára szülöm a gyereket:) Van házunk, autónk a párom jól keres:)
Köszönöm:)) Nektek is jó egészséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!