Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37. hetes terhesen moziba...

37. hetes terhesen moziba menni? Szerintetek nem lesz baj?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Mi baj lenne abból ha megnézel egy filmet? Vagy már utcára se mész ki?
2011. jún. 28. 11:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a baba miatt a zajra gondoltál.

Én 34-35 hetesen voltam,nagyon jót aludt a zajra,és még pisilés nélkül is kibírtam a film végét! :)

2011. jún. 28. 11:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen a hanghatásra gondoltam meg persze a kényelem milyen volt annak aki volt már hasonló helyzetben!!!
2011. jún. 28. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
A terhesség nem betegség. Nagyon sok pocakos anyukával találkozom moziban.
2011. jún. 28. 11:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam moziban ekkor tájt

semmi se történt, szerintem nem izgatta a zaj

vagy aludt :)

2011. jún. 28. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is voltunk moziban a terhesség vége felé. Olyan sorba kértük a jegyet, ahol előttünk egy szélesebb közlekedő rész volt, így kényelmesen elfértem. Ha ilyen nincs, kérd a szélső székre a jegyet, jobban tudsz majd így mozgolódni. A hanggal szerintem nem kéne hogy baj legyen, én a 38. hétben szabadtéri koncerten voltam a férjemmel. (persze nem egy zsúfolásig telt koncert volt, viszont elég hangos volt)
2011. jún. 28. 11:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és bátran élvezd ki még ezt a kis időt sok programmal, míg a pocakban van a kicsi, én már bánom hogy sokszor túl óvatos voltam! :) (utolsó voltam)
2011. jún. 28. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz neki hangos, valaki még koncertre is megy!A pocaklakód nem is hallja olyan hangosan!Sőt valahol még javasolják is a mozit figyelem elterelés kép!!
2011. jún. 28. 11:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam.

Nem mindegy,hogy egy laza vígjátékot nézel meg,vagy egy háborús filmet amiben repülők és helikopterek valamint fegyverek zaja dübörög.

Én vígjátékot néztem,2x is,de nagyon zavarta a kis pocaklakómat,ezért másodjára már úgy mentem,hogy letakartam a hasamat és akkor nem volt semmi gond.

(Elsőre is letakartam,amint észrevettem,hogy valószínűleg zavarja a hangos beszéd,de akkor nem voltam felkészülve,és csak a kardigánom volt nálam,amit fel akartam venni mert a moziban mindig hideg van,de inkább a hasamra tettem)

2011. jún. 28. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:
én szinházban voltam 38hetesen,s moziba is sokat jártam vége felé is. nyugodtan menj
2011. jún. 28. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!