Terhesség alatt mit lehet szedni depresszióra?
Én szorongással küzdök és homeopátiás szereket használok. Elmentem egy homeopatához. Nekem(lekopogom) használnak, bár most vagy két napja idegesebb vagyok a kelleténél, de lehet az időjárás és a frontok miatt van. Eléggé frontérzékeny lettem terhesség alatt.
Te terhesség előtt is depressziós voltál vagy a terhesség hozta ki? Hány hetes vagy?
26+2h km.
Köszi! Igazából nem tudom, hogy mi van velem, reggel még fel sem ébredek teljesen, már bőgök. Napközben is sokszor rámjön. Sosem hittem a depresszióban, de most komolyan elgondolkodtam rajta, hogy mégis létezik :D Már van egy két éves gyerkőcöm, miatta próbálom tartani magam, de nehezen megy. Félek, hogy rosszabb lesz a helyzet, ha megszületik a pici. Már mindenféle dolgok eszembe jutnak, borzalmasan érzem magam a gondolataimtól. Sajnos a családomhoz nem tudok fordulni, mert éppen ők hátráltatnak. Meg egy pici lakásban élünk már 3 éve, én 2 éve minden nap hajtom, hogy költözzünk, de mindenki ellenem van. De megőrülök itt egyszerűen. Egyre rosszabb, senki sem vesz komolyan, mert egyfolytában panaszkodom, és már mindenkit idegesít. Azért gondoltam, hogy valahogy próbálnám megelőzni , vagy legalább kordában tartani az állapotom. Az jó hír, hogy úgy érzed, hogy segít a homeopátia. Hol keressek szakembert? Elég, ha bemegyek egy gyógyszertárba, ahol tudom, hogy a gyógyszerész kifejezetten ezzel foglalkozik? Nálad miben nyilvánult meg a szorongás? És ahhoz képest most hol tartasz?
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!