Hogy viseljem a hányingert, ha közben itt az 1éves kisfiam, akivel foglalkozni kell?
Ismét babát várok :) de most nagyon rosszul vagyok.
Egy sima hányingertől is beparázok, remegni kezdek az idegességtől, hogy nehogy hányjak. Tudom ez röhejes, de gyerekkorom óta tart ez a félelem.
Az első két terhességemnél nem volt hányinger, de most kínoz. Kedvem lenne egész nap a fürdőben tölteni az időt, a hidegvizes csap alatt. De ott a kisfiam, akire figyelni kell, és ilyen állapotban nem nagyon megy.
Férjem hétvégeken jár haza, egyedül vagyok.
Szia!Oszinten egyutterzek!Ilyen sz'ul,mint a 2.terhessegemnel en sem voltam soha.Van 1 kislanyom,5 eves,es most kisfiut varok.34 hetes koromig hanytam...Kajatol,illattol,vagy csak ugy mar epet is.A gyomrom teljesen kikeszult,zabalom a rennie-t.Probald a Magne b6-ot,vagy a lehutott limonadet,bar nekem egyik sem hasznalt.Tul kell elni.A vegeredmenyre gondolj!!!
bOLDOG BABAVARAST!
Nekem sem használt sajnos semmi, csak az van, hogy át kell vészelni. Azt nem tudom, hogy milyen, ha még gyerek is ott van mellette, nekem az első van csak, de a terhességem elején jártam dolgozni, az sem volt valami egyszerű. Nem tudom, hogy a munkahely rosszabb, vagy egy gyerek, akiről gondoskodni kell.
Ha vannak a közelben nagyszülők, akkor időnként vidd át hozzájuk a picit, hogy egy kicsit tudjál pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!