Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy viseljem a hányingert,...

Hogy viseljem a hányingert, ha közben itt az 1éves kisfiam, akivel foglalkozni kell?

Figyelt kérdés

Ismét babát várok :) de most nagyon rosszul vagyok.

Egy sima hányingertől is beparázok, remegni kezdek az idegességtől, hogy nehogy hányjak. Tudom ez röhejes, de gyerekkorom óta tart ez a félelem.

Az első két terhességemnél nem volt hányinger, de most kínoz. Kedvem lenne egész nap a fürdőben tölteni az időt, a hidegvizes csap alatt. De ott a kisfiam, akire figyelni kell, és ilyen állapotban nem nagyon megy.

Férjem hétvégeken jár haza, egyedül vagyok.

2009. márc. 26. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Hát ezt sajnos valahogy túl kell éljed! ennyi! át de erre most mit lehet írni?? :)
2009. márc. 26. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Kis hideg kóla csökkenti a hányingert.
2009. márc. 26. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon rossz volt, az én fiam már nem kicsi, 8 éves, de alig tudtam őt ellátni. Ha szólt hogy éhes, volt hogy sírva fakadtam:( A házimunkát teljesen hanyagoltam, se mosni, se vasalni nem tudtam, a takarításról ne is beszéljünk. Eljártam ebédért, ennyi amit naponta kimozdultam. Tudom hogy nagyon nehéz, de a 12. héten elmúlik. Én hétfőn töltöm a 12. hetet és már kezdek jobban lenni. Kitartás!
2009. márc. 26. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!Oszinten egyutterzek!Ilyen sz'ul,mint a 2.terhessegemnel en sem voltam soha.Van 1 kislanyom,5 eves,es most kisfiut varok.34 hetes koromig hanytam...Kajatol,illattol,vagy csak ugy mar epet is.A gyomrom teljesen kikeszult,zabalom a rennie-t.Probald a Magne b6-ot,vagy a lehutott limonadet,bar nekem egyik sem hasznalt.Tul kell elni.A vegeredmenyre gondolj!!!

bOLDOG BABAVARAST!

2009. márc. 26. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem használt sajnos semmi, csak az van, hogy át kell vészelni. Azt nem tudom, hogy milyen, ha még gyerek is ott van mellette, nekem az első van csak, de a terhességem elején jártam dolgozni, az sem volt valami egyszerű. Nem tudom, hogy a munkahely rosszabb, vagy egy gyerek, akiről gondoskodni kell.

Ha vannak a közelben nagyszülők, akkor időnként vidd át hozzájuk a picit, hogy egy kicsit tudjál pihenni.

2009. márc. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!