Milyen nevet adnátok?
A 2 lányunk neve: Beatrix, és Anasztázia Izabella.
Nagyon olyan érzésem van,hogy a 3. is lány lesz. Még van 11 hetünk,hogy kitaláljuk-vagyis én,mert apukát nem izgatja mi lesz a neve. Volt 1 név,ami az elején tetszett,de már nem vagyok biztos benne,hogy azt a nevet szeretném adni ha lánykánk születik. Teljesen meg vagyok lőve. Csak nézem a neveket a naptárakban,az interneten,de egyiket sem érzem az igazinak. Próbáltam felállítani egy sort,de nem ment.
Ugyanígy vagyok csak fiúnévvel.
A lányom Enikő, ha megint kislány akkor Borbála lesz.
Ha ismernél minket,nem lepődnél meg,hogy nem érdekli apukát a névválasztás: ha fiú,akkor az apuka nevét kapja,nincs mese!
Egyrészt csalódott a párom,hogy megint lány-igaz,senki nem támasztotta alá,de az álmaim bejöttek eddig, olyan szinten,hogy még a 2. a pocakomban volt,amikor egy olyan jelenetet álmodtam meg,ami kb. másfél évvel később lejátszódott. (nagyon fiút szeretnénk már végre!!)
Meg a gondjaink is hatalmas súlyúak, aminek a megoldása apukára vár-csak ő tud ellene tenni- bár jó irányba halad, látjuk is az alagút végét,de még addig sokat kell küzdeni,hogy odáig el is jussunk. Ezért nem foglalkozik a névvel.
jó lenne tudni,hogy mi a vezetéknevetek mert így nehéz a családnévhez passzoló nevet mondani
amik nekem tetszenek:
Alexa(az én lányomat is így hívják)
Eliz
Gréta
Lorina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!