Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen nevet adnátok?

Milyen nevet adnátok?

Figyelt kérdés

A 2 lányunk neve: Beatrix, és Anasztázia Izabella.

Nagyon olyan érzésem van,hogy a 3. is lány lesz. Még van 11 hetünk,hogy kitaláljuk-vagyis én,mert apukát nem izgatja mi lesz a neve. Volt 1 név,ami az elején tetszett,de már nem vagyok biztos benne,hogy azt a nevet szeretném adni ha lánykánk születik. Teljesen meg vagyok lőve. Csak nézem a neveket a naptárakban,az interneten,de egyiket sem érzem az igazinak. Próbáltam felállítani egy sort,de nem ment.

2011. jún. 27. 10:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok csak fiúnévvel.

A lányom Enikő, ha megint kislány akkor Borbála lesz.

2011. jún. 27. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Perta,Kamilla,Hanna
2011. jún. 27. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálunk ha lány lesz akkor Amanda Nikolett lesz a neve. Remélem mihamarabb sikerül döntened! :)
2011. jún. 27. 10:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Húúú... Kicsit furcsa ez nekem, hogy apukát nem érdekli. A párommal hónapokig volt napi téma, hogy mi legyen a kislányunk neve. Végül a Norina mellett döntöttünk. Tetszik még a Hanna, Bodza, Frézia
2011. jún. 27. 10:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha ismernél minket,nem lepődnél meg,hogy nem érdekli apukát a névválasztás: ha fiú,akkor az apuka nevét kapja,nincs mese!

Egyrészt csalódott a párom,hogy megint lány-igaz,senki nem támasztotta alá,de az álmaim bejöttek eddig, olyan szinten,hogy még a 2. a pocakomban volt,amikor egy olyan jelenetet álmodtam meg,ami kb. másfél évvel később lejátszódott. (nagyon fiút szeretnénk már végre!!)

Meg a gondjaink is hatalmas súlyúak, aminek a megoldása apukára vár-csak ő tud ellene tenni- bár jó irányba halad, látjuk is az alagút végét,de még addig sokat kell küzdeni,hogy odáig el is jussunk. Ezért nem foglalkozik a névvel.

2011. jún. 27. 10:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja,az első lányunk apukától kapta a nevét :)
2011. jún. 27. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom Sára, 3 hetes
2011. jún. 27. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:

jó lenne tudni,hogy mi a vezetéknevetek mert így nehéz a családnévhez passzoló nevet mondani

amik nekem tetszenek:

Alexa(az én lányomat is így hívják)

Eliz

Gréta

Lorina

2011. jún. 27. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Vagy Lejla az nagyon szép
2011. szept. 15. 20:11
 10/12 A kérdező kommentje:
A megérzésem nem csalt,kislány lett,12-én született,és Alexandra lett. Apuka választotta,miután néhány szépen csengő nevet segítségül kiírtam egy lapra neki. :-D
2011. szept. 16. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!